Eurobowl

on .

L'Albo d'oro dell'Eurobowl

Eurobowl I - 1986 Amsterdam
Taft Vantaa (SF) - Bologna Doves (I) 16 - 2
 
Eurobowl II - 1988 London
Helsinki Roosters (SF) - Amsterdam Crusaders (NL) 35 - 14
 
Eurobowl III - 1989 Milano
Legnano Frogs (I) - Amsterdam Crusaders (NL) 27 - 23
 
Eurobowl IV - 1990 Rimini
Manchester Spartans (GB) - Legnano Frogs (I) 34 - 22
 
Eurobowl V - 1991 Offenbach
Amsterdam Crusaders (NL) - Berlin Adler (D) 21 - 20
 
Eurobowl VI - 1992 Uppsala
Amsterdam Crusaders (NL) - Giaguari Torino (I) 42 - 24
 
Eurobowl VII - 1993 Brussels
London Olympians (GB) - Amsterdam Crusaders (NL) 34 - 22
 
Eurobowl VIII - 1994 Stuttgart
London Olympians (GB) - Bergamo Lions (I) 26 - 23
 
Eurobowl IX - 1995 Stuttgart
Düsseldorf Panthers (D) - London Olympians (GB) 21 - 14
 
Eurobowl X - 1996 Stuttgart
Hamburg Blue Devils (D) - Aix-en-Provence Argonautes (F) 21 - 14
 
Eurobowl XI - 1997 Stuttgart
Hamburg Blue Devils (D) - Bologna Phoenix (I) 35 - 14
 
Eurobowl XII - 1998 Hamburg
Hamburg Blue Devils (D) - Paris Flash (F) 38 - 19
 
Eurobowl XIII - 1999 Hamburg
Braunschweig Lions (D) - Hamburg Blue Devils (D) 27 - 23
 
Eurobowl XIV - 2000 Hamburg
Bergamo Lions (I) - Hamburg Blue Devils (D) 42-20
 
Eurobowl XV - 2001 Wien
Bergamo Lions (I) - Vienna Vikings (A) 28-11
 
Eurobowl XVI- 2002 Braunschweig
Bergamo Lions (I) - Braunschweig Lions (D) 27-20
 
Eurobowl XVII- 2003 Braunschweig
Braunschweig Lions (D) - Vienna Vikings (A) 21-14
 
Eurobowl XVIII- 2004 Wien
Vienna Vikings (A) - Bergamo Lions (I) 53-20
 
Eurobowl XIX- 2005 Wien
Vienna Vikings (A) - Bergamo Lions (I) 29-6
 
Eurobowl XX- 2006 Wien
Vienna Vikings (A) - Flash La Courneuve (F) 41-9
 
Eurobowl XXI- 2007 Wien
Vienna Vikings (A) - Marburg Mercenaries (D) 70-19
 
Eurobowl XXII- 2008 Innsbruck
Tyrolean Raiders (A) - Vienna Vikings (A) 28-24
 
Eurobowl XXIII- 2009 Innsbruck
Tyrolean Raiders (A) - Flash La Courneuve (F) 30-19
 
Eurobowl XXIV- 2010 Wien
Berlin Adler (D) - Vienna Vikings (A) 34-31
 
Eurobowl XXV- 2011 Innsbruck
Tyrolean Raiders (A) - Berlin Adler (D) 27-12
 
Eurobowl XXVI- 2012 Vaduz
Calanda Broncos (CH) - Vienna Vikings (A) 27-14
 
Eurobowl XXVII- 2013 Innsbruck
Vienna Vikings (A) - Tyrolean Raiders 37-14
 
Eurobowl XXVIII- 2014 Berlin
Berlin Adler (D) - Braunschweig Lions (D) 20-17